Thursday, November 10, 2011

Twins club


8 comments:

доставка на хранителни стоки said...

Много живи цветове, харесвам такива картини!

мавриций почивка said...

Невероятни са! Като ги гледам и се пренасям сякаш в приказка. Предполагам на живо са къде, къде по-живописни... Определено боравиш майсторски с цветовете и светлосенките. Аз съм график не защото не обичам цветовете, а защото не ми се отдава да възпроизвеждам различни стилове с боите. Виж с графичния молив и туша е друго...

почивка малта said...

Страхоно е, прилича ми на призма, която пречупва светлината през различни ъгли образувайки всички цветове на дъгата. Невероятно е как си успял а да направиш подобна картина... Много обичам такива ярко изразени цветове. Много е свежо и жизнерадостно.

chris said...

Благодаря! Ами доста обработки имаше, самата снимка стана доста шумна поради слабата светлина и ограничените възможности на апаратчето :)

ранни записвания Гърция 2012 said...

много интересна снимка, хареса ми много - рядко срещам снимки които толкова да ми харесат а да не показват очевидна красота, а да са красиви по стил - продължавайте така, пожелавам ви много успех и с нетърпение очаквам нови постове, които да споделите тук с всички нас, поздрави

почивка малдиви said...

Прилича ми повече на снимка отколкото на картина. Все едно е снимано през някакъв странен обектив. Всъщност не е ли обработена снимка? Комбинацията на огнени цветове и синьо прави много добър контраст, а кракът, който се вижда, че пристъпва до призмата ми напомня на котешкото любопитство :)

chris said...

Да, снимка е. Не е през специален обектив, играл съм си с разни ефекти, иначе самата снимка е доста шумна и с лошо качество. Благодаря за отзивите :)

оферти за ранни записвания said...

В първият момент да си призная като видях този пост с тази картина, реших, че е снимка и тъкмо се загледах какъв ефект е използвана за да се получи по този начин и разбрах, че е нарисувана картини,което е великолепно.Поздравления за тези невероятни художествени умения които имате и е чудесно, че се усъвършенствате..Не спирайте да рисувате.Можете спокойно да направите някоя изложба в галерия, и след това да ни споделите къде ще бъде, ние ще дойдем.Бих купила тази картина да знаете!На вилата ми едната стая е в подобни цветове и ще стои идеално на стената.Техниката ви е доста добра, сама ли сте си я измислили или взимате опит от някой друг художник?