Sunday, December 11, 2011

back to the past





8 comments:

биопродукти said...

Бижуто на крака много ми хареса :)

chris said...

Много се радвам :)

chris said...

Ако Ви харесва, обадете се за коледен подарък, точно за танци върху сняг подходящ аксесоар ;)

мавриций почивка said...

Наистина е много хубаво бижуто. Но аксесоар за танци върху сняг?!-звучи интригуващо... Аз съм малко позакъсняла, сняг вече няма, но ще разгледам за нещо пролетно. Нещо, което да става за танци на поляна например - доста повече ми се нрави пролетта отколкото зимата :)

chris said...

А, това за танците върху сняг е майтап, сандалките са си баш за този сезон - при топло време стават и за градски условия, с тях човек не е съвсем бос :).

ранни записвания Гърция 2012 said...

много интересно и на мен много ми харесва, много интересни снимки, мерси за споделянето, продължавайте да постирате и да споделяте интересни неща с всички нас тук, в очакване на нови постове много поздрави и до скоро, поздрави и приятна вечер на всички тук

почивка малдиви said...

Много интересно бижу. Честно казано в първия момент се зачудих дали не са сандали без подметка :) знам, че звучи странно, но ако ходиш на плажа например защо не?! Чантата също не е лоша, макар да не успях да прочета надписа, нещо с природа беше..., но бижуто си е трепач!

chris said...

Ами то всяко нещо, преди да стане мода, изглежда странно, навремето странни са изглеждали и чорапогащите, но са се утвърдили като елемент от облеклото. Време е да се случи същото и с по-странни спрямо масовия вкус аксесоари :)